dijous, 20 de setembre del 2007

Esperanto de tardor

Els que encara no he tingut l'oportunitat de tastar l'esperanto de primera mà, anoteu-vos en l'agenda una nova oportunitat: els dies 2, 3 i 4 de novembre celebrarem la Castanyada en el marc del IV Aplec de Tardor, organitzat per la Joventut Catalana d'Esperanto. Això passarà a Castell de Cabrera, tocant a Vallbona d'Anoia. Entre les activitats previstes hi haurà una visita al Museu Molí Paperer de Capellades i a l'Abric Romaní , a la cinglera de la mateixa població. Esperem poder donar-vos mes detalls en la propera actualització de La Bulteno. Mentrestant podeu ampliar la informació a les pàgines de l'Assocació Catalana d'Esperanto.
-
Esperanto a Benicàssim. Si viviu en aquesta població o proper a ella, aprofiteu l'oportunitat. Comencen un curs el 5 d'octubre fins el 29 de novembre, tots els dijous de 19,30 h. a 21 h. Al casal Jove de Benicàssim, carrer Bayer, 68. Inscripció: 5€ . Trobareu la butlleta d'inscripció aquí. I si voleu informació en general, cliqueu les pàgines de la Joventut Valenciana d'Esperanto.
-
Esperanto a Barcelona. Al Departament d'Esperanto d'Amics de la Unesco, carrer Mallorca, 207 pral. Organitzen cursos d'esperanto per mòduls. El primer al qual us podeu inscriure serà del 9 d'octubre al 13 de novembre, els dimarts de 19 h. a 21 h. Qui vulgui sol·licitar informació ho pot fer a l'adreça ramoneus@drac.com .