dimarts, 19 de desembre del 2006

El propassat dia 21 de desembre BEK va rebre la visita de Yi Jingyu, una noia sudcoreana que ha estat 10 mesos a Austràlia aprenent esperanto i millorant l'anglès. Jingyu va estar a Barcelona durant una setmana coneixent la ciutat i contactant amb esperantistes.

Per voltants de cap d'any esperem també la visita d'un membre de l'Associació Portuguesa d'Esperanto, en Wílson Brígido, jove brasiler actualment resident a Portugal.

Per aquells que no ho saben: BEK, la nostra seu, forma part d'una xarxa d'intercanvi d'allotjament anomenada Pasporta Servo, un servei que ofereix TEJO, la principal organització internacional de joves esperantistes.

Xerrada en esperanto. Un quants d'esperantistes agrupats sota el nom de KAE (Kultura Asocio Esperantista), acostumen a organitzar trobades i xerrades al voltant d'un tema. La propera serà a Sabadell, al casal Pere Quart, Rambla 69. El tema escollit per aquesta és l'Aliança de civilitzacions i la cita és el dia 21 de gener.

Aquest gener surt, paral·lelament amb el llançament de La Bulteno, un nou número de la revista cultural Wakan. Una opció de lectura en castellà a la qual us recomanem donar un cop d'ull.

El proper dimarts dia 16 de gener del 2007, a les 19 hores 30 minuts tindrà lloc una conferència que sobre el historiador Alexandre Deulofeu i Torres (1903-1978) farà el seu nét Juli Gutiérrez Deulofeu a la seu de l'associació Ecoconcern, situada al carrer Mare de Deu del Pilar, 15 principal, de Barcelona. Hi haurà un sopar opcional per als assistents, per un preu mòdic.

Llengua de signes. Els sords, un col·lectiu oblidat, també tenen els seus organs d'informació i difussió com la resta de comunitats lingüístiques. Des de La Bulteno establim un enllaç amb Diario Signo, una publicació periòdica força interessant.

El Petit Píncep ja ha fet els 60 anys. Ha estat traduït a 75 llengües i ara tens l'oportunitat d'anar a veure'l a Sabadell fins el dia 13 de gener.


.Us desitjem unes bones festes i un feliç any 2007!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Felicitats. Molt bon disseny, modern i fàcil de llegir.
Endevant, nova Bulteno!