dimarts, 5 de juny del 2007

Actes de solidaritat

Manifestació antitaurina. Adda i altres associacions i gent motivada pels drets dels animals han convocat una manifestació per al proper 17 de juny a les 16:00 h. a les Drassanes, al capdavall de les Rambles de Barcelona. Podeu consultar aquesta i altres informacions afins a les pàgines de l'ADDA. Interessant al respecte és el video de CQC sobre el tema del maltracte als braus.
-

Continuen els actes de solidaritat amb Josep Pàmies (vejeu comunicats del 21 de maig). Aquest són els previstos:8 de juny a les 21 h. Taula rodona i concert de Feliu Ventura. Teatre Municipal de Balaguer10 de juny a les 12 h. Manifestació. Rectorat UDL de Lleida11 de juny a les 9:30 h. concentració durant el judici. Jutjats de LleidaInformació més directa a través de http://www.assembleapagesa.cat/ i escribint a pamieslliure@gmail.com
-
Benetton contra Mapuche. Benetton és propietaria de 900.000 hectàrees de la Patagonia. Una família mapuche va intentar recuperar 530 d'aquestes hectàrees que havien estat històricament terres mapuches , cosa que sembla ser que no va agradar gaire a la companyia multinacional. Un litigi que sobrepassa l'anècdota jurídica. Podeu llegir més sobre el tema en aquest enllaç.