dimecres, 21 de març del 2007

Petites notícies

VII Mostra del Llibre Anarquista. 16 d'abril a València. Plaça del Carme.
-
El català a Perpinyà. Sota el nom de Setmana per la llengua, la universitat de Perpinyà dedica tota una setmana al català, del dia 26 fins el 30 de març. Ho organitzen: Angelets de la Terra. Més informació aquí.
-
Dissabte hi ha mani. Segueix viva i creixent la protesta contra la corrupció i l'especulació. Si voleu participar i fer sentir la vostra veu, sereu molt benvinguts. Més informació sobre el tema la trobareu a les pàgines dels organitzadors de la manifestació, clicant sobre el lligam, a la columna de l'esquerra.
-
Bilingüisme i salut. Uns estudis fets públics recentment afirmen que les persones bilingües es concentren millor i conserven la salut mental fins a una edat més avançada que les persones que estan acostumades a l'ús d'una sola llengua. A aquesta conclusió han arribat un grup català de recerca vinculat a la universitat de Barcelona i , anteriorment, la canadenca Ellen Bialystok, professora universitària i investigadora especialitzada. Podeu ampliar la informació visitant El País, el bloc Lletres des d'Elsinore i la web del Centre Baycarest (en anglès).
-