dilluns, 21 de maig del 2007

Comunicats

CAMPANYA DE SOLIDARITAT AMB JOSEP PÀMIES . El 13 de setembre de 2003, Assemblea Pagesa de Catalunya juntament amb Ecologistes en Acció d’Aragó van dur a terme una protesta davant la proliferació de camps d’experimentació transgènica a les nostres terres. De la mà de la majoria absoluta del PP, l’estat espanyol s’estava convertint en el principal laboratori transgènic d’Europa, mentre la major part dels pobles europeus vivien intensos processos de debat, moratòries i, fins i tot referèndums.
Per una terra lliure de transgènics: www.assembleapagesa.cat
-
L'ONU declara 2008 l'Any Internacional de les Llengües
Donarà visibilitat a les més de 6000 llengües d'arreu del planeta.
A la sessió plenària del 16 de maig, l'Assemblea General de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) ha decidit declarar el 2008 Any Internacional de les Llengües. Aquest any servirà, afirma el text, per promoure la unitat en la diversitat de llengües. L'Assemblea fa, a més, una crida als estats i al Secretariat perquè treballin per la conservació i la defensa de les llengües del món i demana al Secretariat que designi un coordinador per al multilingüisme. Més informació aquí.
-
Jornades mundials contra el G8. Els alterglobalitzadors de tot l'estat estan convocats a unes jornades d'accions contra la forma actual del capitalisme. Es tocaran temes com agroecologia, migracions, antimilitarisme, antiracisme i convivència, etc. Tot això tindrà lloc a Madrid (paral·lelament amb altres ciutats del món) entre el 3 i el 9 de juny. Amplieu la informació aquí.