dilluns, 21 de maig del 2007

Racó de l'esperanto

Entrevista (en italià) a Ranieri Clerici. El president de la Federació Italiana d'Esperanto aprofita el programa de la RAI italiana "Dieci Minuti" per fer una presentació de l'esperanto i una explicació de la seva utilitat i justificació en el món actual, on es plantejen diversos models d'ordre lingüístic. Vegeu-ne el video aquí.
-
Xerrada en esperanto. Els interessats en posar en pràctica l'idioma tenen una cita el proper 3 de juny a Castelldefels, al Centre Cultural Frederic Mompou, Plaça Joan XXIII, de les 11 h. a les 13 h. Lloc on es passarà la pel·lícula La bubo (el marrec), de Charles Chaplin.
-
Senderisme a l'Ariege. Els que vulguin també podran practicar l'esperanto a l'altra banda dels Pirineus, al petit poble d'Arrout (60 habitants), potser l'únic de França on el batlle parla esperanto. Una comunitat establerta allà, la Sunkompanio, us convida el cap de setmana 9 i 10 de juny a conèixer el seu entorn natural i cultural. Si algú està interessat pot demanar més informació a: contact@la-maraude.fr