dissabte, 22 de setembre del 2007

Felicitats!

El País, viernes 21 de septiembre del 2007 El Gobierno español se comprometerá por ley a promover y apoyar las iniciativas “que tengan por objetivo la restricción y, en su caso, la prohibición de las bombas de racimo, especialmente peligrosas para las poblaciones civiles”……
Després d'una intensa campanya en la que hem participat molts blocaires, finalment el govern espanyol posa el fre a una petita part de l'armament que fabrica i exporta. Felicitats a Francisco Polo (impulsor a la blogosfera), Greenpeace, i tots els que hi han posat el seu gra de sorra per evitar tantes morts i danys a innocents.
-
Des de Collbató ens arriba un missatge d'agraiment a tots els que estem col·laborant en la campanya Salvem Montserrat. Ens informen que ja són més de 61.000 les persones i entitats de tot el món que s'hi han solidaritzat. El proper 27 de setembre es lliuraran les primeres 50.000 signatures a l'Ajuntament de Collbató, acte que serà cobert per Catalunya Ràdio, TV3 i altres mitjans. Tothom hi està convidat!