dijous, 4 de gener del 2007

Calendari d'esdeveniments


Sota el nom de KEJ/VEJ s'aglutina actualment el jovent esperantista dels Països Catalans. Entre les seves tasques es troben les d'organitzar trobades, representar els catalans en esdeveniments esperantistes internacionals, col·laborar amb les activitats de l'Associació Catalana d'Esperanto i l'edició d'un calendari a disposició d'entitats i grups d'arreu del món: la Monda Kalendaro.
-
Brasilers a Barcelona. Varen passar per aquí en Lucas (Rio de Janeiro) i l'Ana (Salvador de Bahia), en representació de les joventuts esperantistes de Brazil. En Lucas té preparada una xerrada sobre les religiaj bariloj (barreres religioses) que farà a diversos llocs d'Europa encara per determinar. A Barcelona varem trobar-nos amb ell per saber coses del seu país i la seva música. La cita ve ser al bar Badlands, carrer Praga 3, el propassat dissabte 13 a les 21 h.
-
Una altra visita, provinent d'Occitània, va ser la de l'esperantista Robert Pontnau a la nostra ciutat del 10 al 13 de gener. Robert és estudiant de català i va poder posar en pràctica els seus coneixements durant aquests dies.
-
Llibres catalans a internet. Més de 300.000 llibres de biblioteques de Catalunya es penjaran a internet. Les institucions han arribat a un acord amb Google perquè digitalitzi els seus fons (notícia de Vilaweb/El Punt)
-
El Laptop, un portàtil solidari. Aviat sortirà al mercat un portàtil amb una oferta sorprenent: pagues 2 i t'emportes 1! LLegeix més aquí per saber com pots ajudar a nens sense recursos i que la teva butxaca no noti l'esforç.
-
Le Monde Diplomatique és una publicació informativa en paper i també accessible a través d'internet. La capçalera de l'últim número analitza la crisi actual de la premsa escrita. LMD s'edita a 26 països i existeixen versions en 14 llengües, entre elles el català i l'esperanto.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó sí que és bona propaganda, tu! :-) Sort que tenim la bulteno i ens fica el logo dels VEJ, perquè els esperantistes valencians també estem creixent!

una abraçada i enhorabona per aquest blog tan bonico,
joan

pqs ha dit...

esdeveniment, esdeveniment...
event no existeix... :(

BEK ha dit...

Gràcies per la correcció. Cada dia s'aprèn alguna cosa :)

pqs ha dit...

:)

ah, i gràcies per l'enllaç! :)

pqs=En Pere