dimecres, 17 de gener del 2007

Petites notícies

Les cartes de la Gran Guerra escrites pel palamosí Frederic Pujulà i vallès, un dels pocs testimonis catalans del conflicte de 1914.
Edicions de 1984 ha recuperat En el repòs de la trinxera, un recull de cartes mai no enviades de l'escriptor palamosí, periodista, dramaturg i pioner en la difusió de l'esperantisme a Catalunya, a través de les quals rememora l'experiència al front durant la I Guerra Mundial, abomina el militarisme i exposa amb cruesa el soldat reduït a carnassa.
Podeu ampliar la notícia a Vilaweb.
-
Desallotjament. El propassat 18 de gener la policia va desallotjar el local que la CNT de Premià tenia com a seu i a on es desenvolupaven diverses activitats socials com ara: assessoria laboral, assemblees, conferències, cursos d'esperanto i excursionisme. Totes les activitats han estat suspeses fins que es trovi una solució.
-
Procés de pau a Euskadi. Els catalans que ho vulguin poden adherir-se a una campanya per donar suport al procés de pau. Es pot fer a títol individual o bé col·lectiu si representeu una entitat o grup. Els interessats podeu visitar la pàgina Sí al procés i també veure una entrevista de Vicenç Partal a Arnaldo Otegi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo