dimarts, 16 de gener del 2007

Properament

Apagada ecològica. De França ens arriba una iniciativa molt interessant, es tracta de que el dia 1 de febrer, de les 19:55 h. a les 20 h., apaguem totes les llums durant 5 minuts per donar una mica d'aire al planeta. Una petita acció que pot tenir una inmensa repercussió a nivell global i demostrar que els ciutadans tenim quelcom a dir davant l'abús dels poderosos i la incompetència dels polítics. Més informació: en castellà i en francès
-
La pau al món i la independència de Catalunya. Conferència el proper diumenge 4 de febrer 2007, a 2/4 d'una, a la sala d'actes del Castell medieval de Santa Coloma de Queralt.
L'acte serà a càrrec de Juli Gutiérrez Deulofeu i Jordi Salat Orteu, autors del llibres "Alexandre Deulofeu. La matemàica de la Història" i "Les quatre columnes catalanes".

Farà la presentació Jordi Solé i Camardons, professor, sociolingüista, membre del Consell de Redacció de la Revista "Escola Catalana" autor de llibres com "Les set tribus de la nació catalana" i "Les paraules del futur"
-
L'esperanto a la Barcelona antiga. Del 8 al 21 de febrer, al Centre Cívic Guinardó (Av. Mare de Déu de Montserrat 134-140 hi haurà una exposició sota el títol L'esperanto a la Barcelona antiga. La inauguració tindrà lloc el dijous 8 de febrer a les 20 h. Pocs minuts deprés es farà una conferència amb el títol L'anglès i l'esperanto a càrrec de Martí Guerrero i Cots
Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 14 h. i de 16 a 21 h.
-
Konversaciaj Rondoj. El segón dilluns de cada més, el Centre d'Esperanto de Sabadell organitza una tertúlia per practicar l'esperanto. La cita és habitualment a les 20 h. a la mateixa seu, al carrer Papa Pius XI 130 - 08208 Sabadell.
-
Le Punk a Barcelona. La banda madrilenya Le Punk actua el proper 8 de febrer a la sala Apolo de Barcelona i el dia 9 a Sant Joan Despí. Visiteu la seva web mentre gaudiu d'una mostra de la seva música.
-
Cants corals. Per als curiosos i amants de la música religiosa: el cor Verda Stelo actuarà el proper diumenge 4 de febrer a les 10:30 h. a l'esglèsia San Francisco el Grande de Madrid. L'acte serà retransmès pel canal 2 de RTVE. Una de les peces, l'Ave Maria, serà cantada en esperanto. Un altre cor interessant és el brasiler Bel Canto. Veieu-ne una mostra presentada al teatre principal de Santos (Brasil) l'any 2001.