dijous, 22 de febrer del 2007

Cites

Somàlia i la guerra global. El Centre de Treball i Documentació (CTD) convoca a un acte sobre Somàlia i la guerra global. Hi haurà com a convidat en Alejandro Pozo, analista i investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau. La cita és el dimecres 28 de febrer a les 19:30 h. a la seu de les Federacions Catalanes d'ONG's (antiga casa del món), carrer Tàpies 1-3, Barcelona.
-
Xerrada sobre el Mètode Grinberg. Demostració per mares i pares: Si jo paro, ell/a també.
A càrrec de Carlos Carcaré, entrenador autoritzat de El Mètode Grinberg. Una situació quotidiana que es repeteix: el mateix escenari, els mateixos actors i les mateixes rèpliques. Els rols estan establerts i sembla que ningú pugui canviar-los. El meu fill/a fa alguna cosa i reacciono de la mateixa manera. Sempre o quasi sempre. La situació es fa insostenible i de vegades em desborda i llavors exploto i dic o faig alguna cosa de la que me’n penedeixo més tard. Amb el temps s’estableix la rutina, la decepció... Lo que no tinc a les meves mans és la possibilitat de no reaccionar automàticament, la possibilitat de no tensar-me, o de no deixar de respirar, o de tornar-me massa pacient, o massa impacient, o massa comprensiu, o massa tolerant... Mitjançant les eines de El Mètode Grinberg, pots aprendre a controlar les teves reaccions automàtiques i adaptar-te a la situació de la millor manera possible. Si tu no dones la rèplica, ell/a no pot continuar. (notícia de La Malla)
Dia:27/02/2007, a les 19:00 h. Lloc: Biblioteca Jaume Fuster a Pl. Lesseps 20-22 BCN. Preu: Gratuit.
-
Per Occitània. Us recordem la notícia que varem publicar el més passat: Lo collectiu d'organizacion de la manifestacion per la lenga , lo 17 de març de 2007 a Besièrs, vos convida a manifestar vòstra adesion e vòstre sosten a la crida « Anem! Òc! Per la lenga occitana! ». Que siaguetz una associacion locala, un organisme cultural, una revista, un grop d'animacion, un rodelet, ... podètz far saber vòstra volontat de veire espelir una politica en favor de la lenga nòstra. Publicarem los sostens recebuts de totas las regions sul site del collectiu.
Lo collectiu « Anem! Òc! »