dijous, 19 d’abril del 2007

Exposicions i inauguracions

Poesia a Girona. La Fundació d'Art Valvi de Girona presenta, a partir del 23 d'abril i fins el 16 de maig, part de l'obra poètica de l'escriptor nordcatalà Joan Pere Sunyer, dividida en tres temes: "Poemes tridimensionals", "Auca de l'arbre" i "Fotografies instantànies". Adreça: Gran via Jaume I, 42 bis, Girona - 972 22 65 27 - fundacio@valvi.com
-
Urueña, Vila del Llibre. Aquest bell poble castellà de 180 habitants que conserva les seves muralles medievals, es va convertir el passat 15 de març en un referent internacional per als amants dels llibres, amb l'obertura de nou llibreries i un espai per a la lectura i l'escriptura. Una iniciativa que compte amb precedents a 26 pobles arreu del món. Podeu ampliar informació sobre Urueña aquí i sobre les viles del llibre aquí.
-
Diccionari català. Una eina útil per aquells que necessitin consultar paraules del català és la segona edició del DIEC (Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans). Podeu trobar aquesta i altres informacions interessants a la seva web.