dimarts, 3 d’abril del 2007

Petites notícies

Parròquia rebel. El cardenal Rouco Varela ha decidit que la manera en la qual s'atén als feligresos a Entrevies, a l'esglèsia de San Carlos Borromeo, no és l'adequada i que és millor que tot plegat passi a mans de Càritas i es facin els serveis litúrgics com Deu mana (el seu Deu, es clar). Els parroquians però, reunits en assemblea, s'oposen a l'estroncament d'un projecte social profundament cristià que fa anys que dura i del que se senten orgullosos. Podeu llegir el seu manifest a les pàgines de la parròquia.
-
Esperanto. Hi haurà dues xerrades informatives i una tertúlia:

La primera el dimarts 17 d'abril a les 19 h. a la Universitat de Barcelona, Campus Mundet, Ed. Migdia, 4a Planta Pg. Vall d'Hebron 171.

La segona el dimarts 24 d'abril a les 13 h. a la mateixa Universitat, Ed. Josep Carner, sala 0.2 Pg. Universitat. Organitza: Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans

Els que dominin la llengua tenen l'oportunitat de participar d'una tertúlia en esperanto organitzada per KAE (Kultura Asocio Esperantista). El proper 22 d'abril, a la seu del grup Aŭroro de La Formiga Martinenca, c. Mallorca 580 de Barcelona, a les 11 h. amb el tema de debat: el jovent. Per més informació podeu contactar a : luis_serrano@mixmail.com
-
6a Festa de la Diversitat del 13 al 21 d'abril. Us recordem que dins d'aquesta festa que tindrà lloc a Sabadell, hi haurà la possibilitat de fer un Curs intensiu d'esperanto. Div. 13, Dis. 14, Diu. 15 d'abril. Al Centre d'Esperanto Sabadell, Papa Pius XI, 130. Encara sou a temps d'apuntar-vos-hi, per correu electronic: e.collignon@stel.net o trucant al 93 727 27 58.
-
La realitat d'un somni. A Perpinyà (El Rosselló), el dia 18 es farà la presentació del llibre La realitat d'un somni. La Bressola: Trenta anys d'escoles catalanes a la Catalunya Nord.
Organitzat per La Bressola, hi intervindran els autors, Jaume Queralt, Enric Larreula, i Felip Hammel. Més informació.
Lloc: Avinguda de Gran Bretanya, núm.3 - Perpinyà. Data i hora: Dimecres 18 d'abril a 2/4 de 7 del vespre.
-
Sant Jordi, 23 d'abril. Com tothom sap, és el dia en que llibreters i venedors de roses surten al carrer. Aquells que vulguin tenir un contacte directe amb l'esperanto podran aprofitar l'avinentesa, ja que hi haurà parades, tant a la Rambla (Barcelona) com als Jardins de la Caixa (Sabadell). En el cas de Barcelona l'any passat es localitzava a l'alçada de la Plaça Reial. Us indicarem l'ubicació d'enguany així que sigui possible.

2 comentaris:

arantifascista ha dit...

Hola, acabo de descobrir el blog i em permeto suggerir un altre llibre: "COMespossible? Un tomb pels límits de la democràcia mediàtica" que va associat a la web www.comunicant.info. Salut i enhorabona

BEK ha dit...

Hola Rol
Gràcies pel suggeriment. De tota manera ja vaig parlar d'aquest llibre el dissabte 17 de març :-)