dilluns, 16 d’abril del 2007

Esperanto als Països Catalans

Esperanto a Sitges. Fa pocs dies s’ha posat en marxa un nou grup per a la difusió de l’esperanto, concretament a Sitges. Inicialment faran trobades cada primer dilluns de mes al vespre, 20 a 22 h. Podeu obtenir més informació escribint a : Esperanto.Sitges@PucksGrove.com
-
Esperanto a Borriana. El Casal Jove d'aquesta població acollirà, el dia 25 d'abril, de 18 h. a 20 h., un curs bàsic de la llengua internacional, organitzat per l'Associació d'Esperanto de Castelló.
-
Esperanto a Vallgorguina. La Joventut Catalana d'Esperanto organitza allà les IV Jornades de Primavera, del 4 al 6 de maig, per donar a conèixer la llengua a través de diferents activitats: curset, excursió, xerrades, música, tallers, venda de llibres, etc. Trobareu més informació a les pàgines de l'Associació Catalana d'Esperanto.
-
Esperanto a Terrassa. La Biblioteca Central de Terrassa organitza una exposició de llibres d'esperanto -del seu fons patrimonial- a la Masia Freixa, dins dels actes de la Fira Modernista de Terrassa, els dies 5 i 6 de maig.
-
Esperanto a Granollers. Es preveu per al proper 10 de maig, una xerrada per informar sobre l'esperanto. L'acte es farà a la seu d'Anònims, al carrer Ricomà 57 de Granollers, a les 19 h.